Vacature Tekst-eindredacteur Girlz

//Vacature Tekst-eindredacteur Girlz

Zet jij graag de puntjes op de i, vind je het fijn als een tekst foutloos is en wil je werken bij hét meidenmerk GIRLZ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

GIRLZ is hip en stoer. Een merk voor jonge meiden dat staat voor fun, human interest, real-life stories, fashion, beauty, boys en celebs. Wij geven antwoord op 1001 levensvragen, showen de laatste mode, weten alle ins en outs van de (inter)nationale sterren, zijn er voor beauty- en modeadviezen, én bieden veel real life verhalen en de beste lifehacks.

Wij willen ons enthousiaste team graag uitbreiden met een

TEKST-/EINDREDACTEUR

(24 uur per week)

voor het redigeren, (her)schrijven, inkorten en uitbreiden van teksten. Je maakt originele koppen en intro’s en zorgt voor het persklaar maken van alle producties. Ook begeleid je stagiaires en draag je bij aan de online- en social kanalen.

We zoeken een echte taalliefhebber voor wie toegespitste en foutloze teksten het hoogst haalbare zijn, en die de tone of voice van GIRLZ snel onder de knie heeft. Heb je een afgeronde opleiding journalistiek, Nederlands of vergelijkbaar, heb je minimaal twee jaar ervaring als eindredacteur, kun jij moeiteloos overweg met de Mac en Het Groene Boekje, beheers je de programma’s Word en InDesign, heb je ervaring met content publiceren op online en social, ben je praktisch en snel, en woon je in de omgeving van Amsterdam? Dan is deze veelzijdige baan voor jou!

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan – vóór 17 augustus 2018 – een sollicitatiebrief met cv naar: sollicitatie@publishing.audax.nl ter attentie van Deborah Leeman, P&O-functionaris.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nina van den Broek, redactiecoördinator GIRLZ via n.v.d.broek@girlz.audax.nl

Audax Publishing BV, werkmaatschappij van Audax, is uitgever van bekende publiekstijdschriften Vriendin, Glossy, Santé, Party, CosmoGIRL!, Mijn Geheim, Weekend, Gloss, Royalty en GIRLZ.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.audaxpublishing.nl, www.vriendin.nl, www.sante.nl, weekbladparty.nl, www.cosmogirl.nl, www.mijngeheim.nl, www.weekend-online.nl, www.glossmagazine.nl, www.royalty-online.nl of www.girlz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.

2018-07-31T10:26:06+00:00 dinsdag, 31 juli, 2018|