VACATURE REDACTIECOÖRDINATOR HUMAN INTEREST VRIENDIN

//VACATURE REDACTIECOÖRDINATOR HUMAN INTEREST VRIENDIN

Vriendin, een van de grootste vrouwenweekbladen van Nederland, is veelzijdig, verrassend en geeft wekelijks alle ruimte aan gevoelens van vrouwen in persoonlijke verhalen.

De redactie van Vriendin brengt behalve deze succesvolle weektitel ook ieder jaar verschillende specials uit. Bovendien heeft Vriendin een succesvolle site.

Wil jij meewerken aan Vriendin? Grijp dan nu je kans, want wij zijn op zoek naar een

Redactiecoördinator Human Interest

(32 uur)

voor het coördineren van de werkzaamheden van de human-interestredactie. Je volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van human interest en doet aan de hand hiervan suggesties voor producties of kansen voor het merk Vriendin. Je doet suggesties voor de onlinestrategie vanuit jouw domein en denkt mee met eventuele marketing- en sales-gerelateerde acties. Je maakt de werkplanning voor de human-interestartikelen, maakt en bewaakt de afspraken met de (freelance)redacteuren en beoordeelt de tekst (online en print) op kwaliteit. Je geeft suggesties aan de hoofdredacteur voor de totale productie op samenhang en inhoudelijke kwaliteit en organiseert regelmatig brainstorms. Daarnaast blijf je zelf ook reportages, teksten en rubrieken maken.

Je hebt een relevante (hbo-)opleiding, zit vol ideeën, neemt graag initiatief, bent een kei in plannen en organiseren, volgt het nieuws op de voet en je hebt ervaring met publiekstijdschriften én online. Ben je geïnteresseerd in mensen, heb je een soepele pen en ben je stressbestendig? Dan is dit de baan voor jou!

Interesse? Stuur dan vóór 9 november 2018 je reactie naar sollicitatie@publishing.audax.nl ter attentie van Deborah Leeman, P&O-functionaris. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renske Veldhoff, hoofdredacteur, 06-25763124, r.veldhoff@vriendin.audax.nl

 

2019-01-15T12:47:56+00:00woensdag, 17 oktober, 2018|