Vacature Deputy manager Operations

//Vacature Deputy manager Operations

 

Deputy Manager Operations

 Audax Logistiek is op zoek naar een communicatief sterke en zelfsturende Deputy Manager Operations die veranderprocessen initieert en hier krachtig sturing aan geeft.

Audax Logistiek in Gilze is een onafhankelijk logistiek dienstverlener die vanuit haar positie in de markt van tijdschriftendistributie met succes nieuwe klanten toevoegt. Dat zijn klanten die oplossingen zoeken in distributie en fulfilment.

Voor distributie bieden wij onze klanten een gespecialiseerd, fijnmazig distributienetwerk in de Benelux. Op basis van vaste venstertijden vindt uitlevering plaats van goederen en kunnen desgewenst gelijktijdig goederen mee retour worden genomen. Wij maken per dag gemiddeld 8000 stops in alle winkelstraten van de Benelux. Voor een aantal klanten worden naast winkelstraten ook benzinestations, scholen en bedrijven beleverd. Per jaar bezorgen wij ca. 8 miljoen pakketten/kratten.

Daarnaast verzorgt Audax Logistiek diverse fulfilmentprocessen voor haar Nederlandse en Belgische klanten. Denk hierbij aan opslag, cross dock, abonnement-verwerking, pick & pack, retourverwerking maar ook actiematige specials zoals het samenstellen van POS-displays of het verdelen van in bulk aangeleverde goederen. Wij doen dit voor klanten die actief zijn in de B2B en/of de B2C markt. Naar wens wordt deze fulfilment gekoppeld aan alle mogelijke distributiepartijen inclusief de eigen distributie.

Om onze strategie te kunnen verwezenlijken en verder te verankeren zijn wij op zoek naar een zeer gedreven, communicatief vaardige, supply chain professional.

De functie:
Je gaat vormgeven aan onze strategie. Je maakt onderdeel uit van de dagelijkse leiding waar je voorstellen tot verbeteringen doet na gedegen analyse van onze processen. Je zoekt verbinding tussen commercie en operatie. Daarnaast stuur je en geef je leiding aan de ondersteunende afdelingen. Je bent een sparringpartner voor onze Manager Operations, teamleiders en directie.

Wat verwachten we van jou:

  • Een afgeronde en relevante WO-opleiding op het gebied van supply chain management;
  • Gedegen kennis van procesoptimalisatie, bijvoorbeeld Lean Six Sigma;
  • Minimaal 7 jaar ervaring in supply chain management;
  • Ervaring met het aansturen van teams en bent een echte people manager;
  • Ervaring in het aansturen van grote verandertrajecten;
  • Financieel goed onderlegd bijvoorbeeld als het gaat om budgetverantwoordelijk zijn;
  • Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Affiniteit met automatisering;
  • Je eigenschappen zijn: analytisch, probleemoplossend, stressbestendig, innoverend, flexibel en daadkrachtig.

Informatie en reactie:
Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je motivatie met CV per mail naar Renate Wouterse, Personeelsfunctionaris, e-mailadres: solliciteren@audaxlogistiek.nl.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met
Kees de Bruijn, Manager Operations. Hij is te bereiken op het nummer 088-1339433.

Trefwoorden voor deze functie zijn: supply chain management, logistiek, change management, WO, lean, proces, e-fulfilment, fulfilment, warehouse, transport, retail, Audax, Audax Logistiek, Tilburg, Breda, Dordrecht, Roosendaal, Etten-Leur, Eindhoven, Den Bosch, www.audax.nl, www.audaxlogistiek.nl.

2018-08-27T11:58:27+00:00maandag, 27 augustus, 2018|