Ondernemer worden bij Vivánt

De retailformule Vivánt leent zich voor winkeloppervlaktes van minimaal 45m2. Zeer geschikt voor gemotiveerde, zelfstandige ondernemers in de tabaksdetailhandel die toch willen kunnen profiteren van een stevig samenwerkingsverband. Verplichte afname winkelautomatiseringssysteem via Valk Solutions is wel een vereiste. Een greep uit de diverse voordelen en diensten:

  • Inkoopvoordeel op diverse assortimentsgroepen
  • Winkelautomatisering
  • Professionele winkelbegeleiding door regiomanagers
  • Consumentenspaarsysteem
  • Arrangementen op het gebied van o.a. verzekeringen en winkelinrichting

De ondernemers die zich bij een van de retailformules van Audax hebben aangesloten, werken graag en met veel inzet voor hun eigen bedrijf. Ze zijn enthousiast en gemotiveerd. Ondernemen zit hen in het bloed. Daarom zijn het serviceniveau en de klantvriendelijkheid in deze winkels erg hoog. Wie wil weten wat Audax voor hem of haar als ondernemer kan betekenen, kan hierover met Audax in contact treden. Handig te weten is dat bij de financiering verwacht wordt dat ondernemers minimaal 25% aan eigen middelen inbrengen – hiervoor wordt gezamenlijk naar een geschikt project gezocht. Er worden regelmatig vestigingen ter overname aangeboden.

Mail je naam en contactgegevens naar info@audax.nl of bel naar 088-133 84 33. Er kan vrijblijvend een kennismakingsgesprek worden ingepland.