Renske Veldhoff nieuwe hoofdredacteur Vriendin

Audax Publishing heeft Renske Veldhoff  benoemd als nieuwe hoofdredacteur van Vriendin. De afgelopen maanden heeft zij deze functie reeds ad interim ingevuld. Renske is ruim zeven jaar verbonden aan het weekblad Vriendin als chef­ redactie. Daarvoor was zij onder meer werkzaam voor de bladen Flair, KINDEREN, Top Santé, Sportweek, Intermediair Starters en Strictly.

Renske Veldhoff over haar benoeming: “Vriendin is een prachtig blad met een doelgroep waar ik van ben gaan houden. Ik vind het een eer dat zo veel lezeressen en BN’ers elke week weer hun  persoonlijke verhaal aan ons vertellen. De afgelopen jaren is Vriendin inhoudelijk stevig in het zadel gezet.

Dat wil ik als hoofdredacteur vasthouden en verfijnen. Bovendien is het tijd om het merk Vriendin verder uit te bouwen en digitaal sterker te maken. Ik ben er trots op dat ik dat mag doen.” Vriendin, een van de grootste vrouwenweekbladen van Nederland, is veelzijdig, verrassend en staat elke week boordevol levensverhalen van vrouwen. Ook biedt Vriendin volop inspiratie op het gebied van mode, beauty, koken, reizen en wonen.

Audax Publishing BV, werkmaatschappij van Audax, is uitgever van bekende publiekstijdschriften Vriendin, Glossy, Santé, Party, CosmoGIRL!, Mijn Geheim, Weekend, Gloss, Royalty en GIRLZ.