Casper de Nooijer nieuwe CEO Audax

Audax Groep heeft Casper de Nooijer tot Chief Executive Officer benoemd. Hubert de Leeuw blijft als bestuursvoorzitter aan, en draagt zijn operationele verantwoordelijkheden over aan De Nooijer. Onder De Leeuw zette de onderneming een proces van vernieuwing in gang waaraan zijn opvolger nu verder vorm gaat geven.

Casper de Nooijer trad in mei 2018 aan als Chief Operations Officer en was in deze functie onder meer verantwoordelijk voor een grootscheepse reorganisatie van Audax. Audax Groep bestaat momenteel uit de onderdelen Media & Communicatie, Logistiek & Distributie, Vastgoed, Retail en Digitaal. Met een kleine 800 fte is in 2017 een geconsolideerde omzet van 227 miljoen euro behaald.

Hubert de Leeuw – die de onderneming als derde generatie De Leeuw sinds 2017 leidde – is de drijvende kracht achter de huidige transformatie van de onderneming naar een zakelijk platform voor logistieke retail. De Leeuw: “Ik draag het stokje met groot vertrouwen over aan Casper, met wie ik de afgelopen twee jaar intensief heb samengewerkt. Als adviseur en bestuurder blijf ik met plezier betrokken bij het proces dat wij in gang hebben gezet. Audax is een prachtig bedrijf, dat onder leiding van Casper klaar is voor de toekomst.