Audax Groep versterkt Raad van Commissarissen met Peter van Dongen

Audax Groep heeft Peter van Dongen benoemd als commissaris. Samen met Luc van Os, Femke de Leeuw en Roland van Geest vormt hij vanaf nu de Raad van Commissarissen.

 

Peter van Dongen is een ervaren Finance manager, die zelf ook van 1995 tot 2009 als CFO bij Audax werkzaam is geweest. “Ik vind Audax een geweldig bedrijf en heb er ook veel aan te danken. Sinds mijn vertrek ben ik de organisatie dan ook altijd met belangstelling blijven volgen. Toen Luc van Os, voorzitter van de Raad van Commissarissen, mij belde met het verzoek toe te treden hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Ik voel mij schatplichtig richting Audax”, aldus Peter van Dongen.

 

Audax Groep is primair georganiseerd rondom het uitgeven, commercieel distribueren, vervoeren en verkopen van printmedia en aanverwante artikelen. Dat de groep actief is in de hele keten is een absolute sterkte, maar maakt het op financieel gebied soms complex. Hubert de Leeuw, algemeen directeur van Audax, is dan ook verheugd met de versterking. Luc van Os, voorzitter van de Raad van Commissarissen vult aan: “Peter brengt ruim veertig jaar aan financiële kennis en ervaring mee en kent onze organisatie goed. Ook in deze zware tijd van Covid-19 is Peter zijn expertise een zeer welkome aanvulling en ben ik ervan overtuigd dat de Raad van Commissarissen nog beter hun rol kunnen vervullen”.