Medewerker Personeelsadministratie

//Medewerker Personeelsadministratie

Vacature:

 Audax is voor het hoofdkantoor in Gilze op zoek naar een Medewerker Personeelsadministratie. Ben jij een echte verbeteraar, steeds op zoek naar een effectievere en efficiëntere manier van werken in een proces gestuurde wereld? Dan komen wij graag in contact met jou! De personeelsadministratie kent geen geheimen voor jou. Je bent een kritische meedenker, een tikje eigenwijs en je hebt gevoel voor humor. Herken jij jezelf hierin, dan hebben wij de baan voor jou!

MEDEWERKER PERSONEELSADMINISTRATIE (28 – 38 uur per week)

De functie 
Je bent, samen met je 7 collega’s van het Service Centrum P&O, verantwoordelijk voor het zelfstandig voeren van onze volledige personeelsadministratie en de daarbij behorende correspondentie. Dit betekent dat je alle in-, door-, en uitstroom mutaties toetst en volledig en correct uitvoert, contract signaleringen beoordeelt en de personeelsdossiers beheert. Je bent de vraagbaak voor toepassing van de verschillende cao’s, personeelsregelingen, HR Portal en urenregistratie.

Op het Service Centrum P&O komen er continue vragen binnen. Jij gaat hier servicegericht mee om en je laat je niet gek maken. Daarnaast bewaak jij onze werkprocessen en houd je deze up-to-date. Je krijgt volop de ruimte om kritisch mee te denken, verbeteringen voor te stellen en hier dan ook mee aan de slag te gaan. Kortom een brede en uitdagende functie!

Je profiel 

  • Je hebt een opleiding op minimaal MBO-niveau (HR, P&O) en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Startende HBO-ers nodigen wij ook van harte uit om te reageren;
  • Kennis van het personeelsmanagementsysteem Afas Profit/Insite is gewenst.

Als persoon
Je denkt graag mee en hebt snel in de gaten wanneer zaken niet goed lopen of beter kunnen en je komt dan ook direct in actie. Verder ben je accuraat in je werk, stel je je proactief op en ben je communicatief vaardig. Tot slot ben je gewend je werk zelfstandig in te delen en uit te voeren maar je bent ook een echte teamplayer.

Wat bieden wij?

Audax biedt je een zeer uitdagende functie voor een jaar. Bij goed functioneren kan de overeenkomst worden verlengd. Audax kent een eigen cao met prima arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie geldt een salarisindicatie van
€ 2.350,- bruto per periode van 4 weken op fulltime basis.

Informatie en reactie

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan je motivatie met CV per mail naar Nelly van Hoek (Hoofd SSC P&O) via: solliciteren@audax.nl. Wil je meer informatie omtrent de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Nelly via het telefoonnummer 06-12163663.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

2018-05-09T08:45:25+00:00 dinsdag, 8 mei, 2018|