Helpdeskmedewerker

//Helpdeskmedewerker

Ben jij goed in ICT? Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en ondersteun jij graag je omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Audax Logistiek zoekt een helpdeskmedewerker voor het oplossen van logistiek gerelateerde ICT-problemen.

Audax Logistiek, gevestigd in Gilze, is een dochteronderneming van Audax. Wij verzorgen een breed scala aan logistieke diensten voor diverse opdrachtgevers, in diverse branches. De sterke punten van Audax Logistiek liggen op het gebied van orderverwerking, warehousing, (e)fulfilment, transport en (retail) retourlogistiek. Omdat Audax Logistiek een uniek logistiek bedrijf is, met een inrichting gericht op multichannel logistics, is een aantal jaren geleden de focus van uitsluitend mediaproducten verbreed naar andere sectoren. Hierbij kan je denken aan branches als fashion, speelgoed, doe-het-zelf, warenhuizen, huishoudelijk (non-food), drogisterijen en webshops.

Bij Audax Logistiek werken ruim 250 medewerkers. Vanuit de locatie in Gilze vinden dagelijks 12.000 order regels hun weg naar de klanten. Ons warehouse heeft een hoge automatiseringsgraad, waardoor we foutloos, fijnmazige fulfilment kunnen garanderen naar onze klanten. Daarnaast heeft Audax Logistiek een eigen distributienetwerk met 23 depots in Nederland van waaruit de fijnmazige distributie wordt verzorgd.

Voor een nieuwe functie op onze afdeling Projecten Engineering & Infobeheer (PEI) zijn wij op zoek naar een zeer gedreven doorzetter binnen de logistieke dienstverlening.

De functie:
De helpdeskmedewerker Audax Logistiek is verantwoordelijk voor het leveren van support op hardware, software en/of applicaties. De helpdeskmedewerker ALO neemt per e-mail of per telefoon vragen/storingen aan van eindgebruikers. Eindgebruikers zijn de (interne) medewerkers of klanten die je als supportmedewerker ondersteunt. Deze vragen/storingen registreer je in TopDesk. Na het registreren van de vragen/storingen, analyseer je deze en los je ze op. Als je de vragen/storingen niet zelf kunt verhelpen, raadpleeg je collega’s van de afdeling PEI of de betreffende leveranciers. Voor storingen maak je een ticket aan in het systeem van de leverancier of zet je deze door naar de technisch verantwoordelijke.
De helpdeskmedewerker Audax Logistiek is werkzaam op de afdeling PEI. Deze afdeling maakt onderdeel uit van de Stafafdelingen binnen Audax Logistiek.

Functie-inhoud/resultaatgebieden:
• Eerste en tweedelijns ondersteuning
• Leveren van algemene ondersteuning op hardware, software en/of applicaties
• Analyseren en oplossen meldingen + opstellen verbeterplannen
• Uitleg geven aan interne gebruikers van systemen alsmede de achterliggende (veranderende) processen;

Functie-eisen:
• Je hebt een afgeronde en relevante MBO of HBO-opleiding
• Jij kan snel schakelen en zelfstandig besluiten nemen
• Je bent gewend om de juiste prioriteiten te stellen
• Je bent zeer geïnteresseerd in techniek en IT-systemen
• Ervaring in de logistiek is een pré.
• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
• Verder zijn de volgende competenties op jou van toepassing: Flexibele instelling, probleemoplossend vermogen, betrokken, klantgericht en organisatorisch sterk

Wat bieden wij?
Audax Logistiek biedt je een zeer uitdagende zelfstandige functie, in een logistieke mediawereld binnen een enthousiast en jong team. Audax Logistiek kent als een onderdeel van Audax B.V. een eigen cao met prima arbeidsvoorwaarden.

Informatie en reactie:
Wil je meer informatie omtrent de inhoud van de functie bel dan Leon Sparidaens, Teamleider PEI, tel. 088-133 94 44 of Francien van der Groen, P&O, tel. 088-1339823. Wil je solliciteren stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@audaxlogistiek.nl

Trefwoorden voor deze functie zijn: proces, control, ict, support, supportmedewerker, supportdesk, topdesk, MBO, HBO, logistiek, techniek, e-fulfilment, fulfilment, warehouse, transport, retail, Audax, Audax Logistiek, SCM, Tilburg, Breda, Dordrecht, Roosendaal, Etten-Leur, Eindhoven, Den Bosch, www.audax.nl, www.audaxlogistiek.nl

 

2018-06-05T15:13:27+00:00 dinsdag, 5 juni, 2018|